coaching 2017-10-02T07:13:35+00:00

“De begeleiding heeft mij geholpen bij het maken van een studiekeuze. Hoewel ik ideeën en voorkeuren had, wist ik niet op welk vakgebied ik me wilde richten. Door de opdrachten en gesprekken kan ik beter vanuit mezelf de mogelijkheden afwegen.”

zzin coaching

Coaching is gericht op het nastreven van concrete en realistische doelen, waarmee jouw wensen en ambities werkelijkheid kunnen worden. Daar werk je binnen een traject op pragmatische en gestructureerde wijze naartoe. Je leert effectief nieuw gedrag inzetten en patronen doorbreken, die je niets (meer) brengen. Zodat je verder kunt met meer zelfvertrouwen, daadkracht en een heldere koers voor ogen.

Coaching heeft ZZIN voor jou als het draait om jouw loopbaan en talenten, jouw behoefte aan groei en ontwikkeling, meer zelfvertrouwen en kracht.

Soms werkt een enkel coachgesprek al heel verhelderend, maar doorgaans duurt een traject wat langer. De sessies duren één tot anderhalf uur. Coaching wordt soms gefaciliteerd door werkgevers en komt in geen geval in aanmerking voor zorgvergoeding.